Skip to content
7 april 2014 / deparaplu

Dankbaar en trots

Ik ben er een beetje stil van… Twee weken geleden raakten de schappen van onze kinderkledingbank behoorlijk leeg. Er waren maten waarin we zelfs helemaal niets meer hadden. En nu? In de afgelopen weken hebben meerdere particulieren ons voorzien van kinderkleding en speelgoed. En afgelopen zaterdag mochten we de restanten van een kinderkledingbeurs (http://www.hebbezzzzz.nl/) ophalen. Het waren maar liefst 8 vuilniszakken vol kleding en een aantal dozen met speelgoed en kinderschoenen. Wat ben ik al die mensen dankbaar!
Komende donderdag krijgen onze vrijwilligers er hun handen vol aan: alles wat we krijgen bekijken ze en beoordelen: is het goed genoeg om beschikbaar te stellen? Is het voor jongens of meisjes? In welke maat? Welke soort kleding is het? Ze zorgen dat alles er perfect uitziet en dat onze klanten gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben. Op hen ben ik verschrikkelijk trots!

Hopelijk kunnen we voortaan de klanten weer goed helpen. Hebt u ook nog iets voor onze kinderkledingbank? We nemen het graag in ontvangst tijdens onze openingstijden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.