Skip to content
15 april 2015 / deparaplu

Zoektocht naar geld voor uitbreiding ruimte

In Inloophuis De Paraplu is het eigenlijk altijd druk. Dat is een goed teken, want je merkt eraan dat vrouwen het fijn vinden bij ons. Ze nemen ook vaak vriendinnen of familieleden mee naar De Paraplu. We zijn daar blij mee! Tegelijk beginnen we daardoor uit ons jasje te groeien. We zitten nogal op elkaars lip, en horen soms meer van elkaar dan wenselijk is, omdat de ruimte weinig privacy biedt. We willen graag gaan uitbouwen in op de binnenplaats, die achter onze ruimte ligt.

Een ander probleem is dat de inrichting behoorlijk oud en kapot is. Zo is de keuken nog uit 1978, en dat is goed te merken, want hij valt bijna van ellende in elkaar. We vinden dat extra jammer, omdat onze bezoeksters graag koken, en we graag kookworkshops willen aanbieden. Ook zijn er vochtproblemen in de zaal en is toiletbezoek alleen mogelijk in de kerk naast De Paraplu. Kortom: we willen heel graag zorgen dat we een ruimte krijgen waar we nog beter ons werk kunnen doen, en waar het fijn toeven is voor onze bezoeksters. Plannen:

  • in de aanbouw: keuken, 2 toiletten, spreekkamer
  • in de huidige ruimte: oplossen vochtproblemen, meer leefruimte, nieuwe inrichting en stoffering, meer zitplaatsen

Maar …. dat kost erg veel geld! Daarom zijn we bezig om fondsen te werven, die willen meebetalen aan onze uitbreiding. Als u op de link klikt ziet u een document met onze plannen. Mocht u mogelijkheden hebben of weten om mee te financieren, dan vinden we dat geweldig! Giften zijn aftrekbaar bij de belasting, want wij hebben de ANBI-status.

Projectplan inloophuis Paraplu september 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.