Skip to content
16 oktober 2015 / deparaplu

De Paraplu krijgt een nieuwe keuken!

In de afgelopen tijd heeft De Paraplu meegedaan aan de actie Wie gun jij een keuken. Maar liefst 332 mensen gunden De Paraplu een nieuwe keuken, en op basis daarvan zette ook de jury De Paraplu in de top-5. Ze zijn langs geweest om te kijken hoe de situatie nu was, en hoe nodig het was dat er een nieuwe keuken zou komen.

Vandaag werd bekend dat De Paraplu weliswaar niet de winnaar was, maar toch een nieuwe keuken van de organisatie krijgt. Wat een geweldig, maar ook verwarrend nieuws! Het verhaal is als volgt: ze vonden het zo moeilijk om te kiezen uit de top 5 dat ze allerlei plaatselijk aangesloten keukenwinkels hebben benaderd of die niet een extra keuken beschikbaar wilden stellen, en dat is gelukt. Dus alle 5 mensen/organisaties die in de top 5 waren beland krijgen een keuken!

We weten nog niet wanneer het gaat gebeuren, en hoe, maar De Paraplu is iedereen, die gestemd heeft, en de Keukenspecialist met aangesloten verkooppunten enorm dankbaar!

Link naar de officiële uitslag: http://keukenspecialist.nl/over-ons/nieuws-blog-keukenspecialist/13-what-s-new/128-wie-gun-jij-een-keuken-de-uitslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.