Skip to content
4 december 2017 / deparaplu

Dank aan Kerk in Nesselande

Gisteren mochten Renate van der Velden en Joke Bijsterveld-Visser  naar de Kerk in Nesselande om een bijzondere uitslag te horen. De Paraplu is heel 2017 gesteund door deze kerk door allerlei acties om geld in te zamelen, maar ook hebben ze de vrouwen met vrouwendag cadeautjes gegeven, vervoerd naar IJsselmonde, een workshop bloemschikken gegeven (en daarvoor de materialen ter beschikking gesteld!), paraplu’s gedoneerd en op 21 december zorgen ze dat we een workshop kerststukjes maken kunnen doen in De Paraplu.
Bovendien kwamen meerdere gemeenteleden spullen brengen voor de kinderkledingbank of kwamen ze een bakkie doen en namen gelijk wat lekkers mee. Wat een bijzondere gemeente!
We mochten gisteren een prachtig bedrag in ontvangst nemen, het resultaat van allerlei acties die ze tijdens het jaar hebben gehouden: nieuwjaarsduik, verkoop van stroopwafels, tweedehands boeken en paraplu’s en een viswedstrijd.
We zijn daar heel blij mee! Hartelijk bedankt!
Leuk was dat we hen ook met een klein aandenken konden bedanken, omdat meerdere vrouwen van De Paraplu in hun eigen taal ‘dank u wel’ hadden opgeschreven en we daarvan een bedankkaartje hebben gemaakt en hebben meegegeven aan de gemeenteleden van Nesselande.

IMG_1964

IMG_1973

IMG_1981

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.