Skip to content
3 februari 2016 / deparaplu

Crowdfunding

Crowdfunding heeft te maken met het zoeken naar donaties door particulieren en (kleine) ondernemingen.
Eerder hebt u al kunnen lezen dat De Paraplu bezig is met het zoeken naar financiering voor een gewenste uitbreiding en verbetering van de ruimte. Er is veel geld nodig (in totaal € 130.000,-).
De Rehobothkerk neemt het opknappen van de huidige ruimte voor haar rekening. Dat betekent een bijdrage van €50.000,-. Geweldig!
De Paraplu moet zelf zoeken naar een bijdrage van € 80.000,-, bedoeld voor een aanbouw, met daarin een keuken, twee toiletten en een spreekkamer.

Wat is de stand van zaken?
Er zijn twee fondsen die al een bijdrage hebben toegezegd: Volkskracht draagt €5.000,- bij en Stichting IJsselvliedt heeft € 7.500,- toegezegd. Bovendien krijgen we via de actie www.wiegunjijeenkeuken.nl een keuken, die we voor € 15.000,- op de begroting hadden staan.
We hebben via eerdere particuliere giften en het winnen van de WelgeMeentprijs ruim € 5.000,- kunnen reserveren voor dit doel.
Dat betekent dat we op dit moment ruim € 32.500,- van de € 80.000,- gedekt hebben.

Update 4-2-2016: zojuist ontvingen we dat ook Fonds DBL € 5.000,- bijdraagt. Er is nu dus € 37.500,- gedekt.

Update 11-2-2016: deze week kwam er ook goed nieuws van het SIOC. Ook zij dragen € 7.500,- bij. We zitten nu dus op een bedrag van ruim € 45.000,- van de € 80.000,-. Geweldig!

Crowdfunding?
Vanuit Volkskracht is aangegeven dat zij het wenselijk vinden dat we een deel van het benodigde budget gaan zoeken via crowdfunding. Zijn betalen daarom ons lidmaatschap voor PIF-world. PIF-world is een crowdfundingsplatform, waar mensen donaties kunnen doen, met elkaar kunnen praten over het ‘goede doel’ dat ze interessant vinden, waar ze zelf acties kunnen opzetten om het doel te steunen en dergelijke.
Wilt u De Paraplu steunen? Ga dan naar onze site op PIF-world via de volgende link: Support ons.

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.