Skip to content
22 januari 2016 / deparaplu

Naar De Paraplu gaan is gezond!

Gezond leven. Uiteraard denk je dan aan gezond eten en meer bewegen. Maar het gaat ook over geluk, moed en vertrouwen om je leven aan te kunnen. Dat is wat me raakte in de toespraak die ik afgelopen dinsdag hoorde van Theo Coskun van Gebiedscommissie Noord. Hij opende de bijeenkomst ‘Noord in beweging’ in het pand van de vereniging Versam.
Ik mocht er met een informatietafel over De Paraplu staan. Vooraf vond ik dat een vreemde combinatie: in De Paraplu zijn we niet echt heel veel bezig met beweging.
Maar toen ik die toespraak hoorde, begreep ik het. Wij horen bij die derde ‘poot’. Dat werd bevestigd toen ik van een van de organisatoren hoorde dat één van onze bezoeksters haar op ons spoor had gezet. Omdat deze bezoekster vertelde over hoe belangrijk De Paraplu voor haar is, voor haar welbevinden, besloot de organisatie om ons uit te nodigen voor deze informatiemarkt. Mooi, om dat zo te horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.